Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Беласица – фокус в Международния ден на Земята

23.04.2012
Категория: Актуално

 

Изложбата „Беласица – най-новият природен парк” на Фондация Биоразнообразие гостува на учениците от VІ-то СОУ „Иван Вазов” в Благоевград. Учениците от СИП "Човекът и природата" помогнаха с голям ентусиазъм при подреждането й.


Освен прекрасните снимки на най-интересните и любопитни обитатели на Парка, платната дават и много информация за растенията, животните и хората на Беласица. С изложбата младите еколози поставиха начало на поредица от прояви свързани с Международния ден на Земята – 22 април. Децата вярват, че ако обединим сили, ще живеем в един свят със съхранена природа и чист въздух.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com