Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"
Новини

Привет на всички ви от езерото Керкини!

Тази година е особено успешна, що се отнася до размножаването на чаплите и къдроглавите пеликани, а също така и присъствието на птици в прилежащите територии като цяло.

19.09 2013 Категория: Актуално повече

Фотоконкурс „Невероятната Беласица“

На 1 септември 2013 г. стартира фотоконкурсът „Невероятната Беласица“. Основаната цел на конкурса е да бъдат избрани снимки, които представят красотата на планината Беласица, разположена на територията на три държави (България, Гърция и Македония).

02.09 2013 Категория: Актуално повече

Планински приключения за младежи на територията на Природен парк „Беласица“

Наближава крайният срок за записване за участие в младежкия лагер „Природен парк „Беласица“ – място за уникално биоразнообразие и природолюбители“. Готови ли сте за планински приключения в една от най-красивите и най-малко познати български планини?

12.08 2013 Категория: Актуално повече

Учебно пътуване „Добри практики в сферата на алтернативния туризъм“ в рамките на проект „Беласица отвъд граници”

В периода 22-27 юли осем човека от България, Гърция и Македония участвахме в учебно пътуване до едно от най-красивите кътчета на Европа – баварските и австрийските Алпи.

30.07 2013 Категория: Актуално повече

Делегация от Македония посети ПП „Беласица“ за обмяна на опит и добри практики

Кметовете от района на Осогово (Македония) посетиха Община Петрич и Дирекцията на Природен парк „Беласица“ на 17 и 18 юли.

20.07 2013 Категория: Актуално повече

Учебно пътуване „Добри практики в сферата на алтернативния туризъм“ в рамките на проект „Беласица отвъд граници”

В периода 22-27 юли ще се проведе учебно пътуване за заинтересовани страни от района на Беласица. Събитието ще се състои в трансграничния район „Берхтесгаден – Залцбург“, в Австрия и Германия.

16.07 2013 Категория: Актуално повече

Над 90 доброволци се включиха в Деня на Природните паркове в Природен парк „Беласица”

Над 90 участника се включиха в Националния ден на Природните паркове в Природен парк „Беласица” към Изпълнителна агенция по горите. Инициативата започна с образователна част в центъра на село Скрът, от която участниците разбраха интересни факти за обитатели, които живеят в кестеновите гори на Беласица.

10.06 2013 Категория: Актуално повече

Неповторимата Беласица

На 5 юни планината Беласица беше във фокуса на проведената презентация в Биологически факултет на Софийски университет „св. Климент Охридски”. На представянето присъстваха около 40 души.

06.06 2013 Категория: Актуално повече

Природен парк „Беласица“ за поредна година ще се включи в Националния ден на природните паркове

На 8 юни (събота), 2013 г. Природен парк „Беласица“ към Изпълнителна агенция по горите ще отбележи Националният ден на природните паркове. Началният час на събитието е от 10:00 часа, а сборният пункт ще бъде в центъра на село Скрът.

29.05 2013 Категория: Актуално повече

ПП Беласица гостува на НП Керкини

Дирекция на Природен парк „Беласица” към Изпълнителна агенция по горите организира учебното пътуване до НП „Керкини”, което се проведе на 16 и 17 май в Гърция. На събитието присъстваха кметовете и кметските наместници от населени места в Подгорието, предприемачи в сферата на туристическите услуги, собственици на къщи за гости и заведения, представители на регионални институции и др.

18.05 2013 Категория: Актуално повече
Показани резултати 111 до 120 от общо 214
<< Първа < Предишна 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Следваща > Последна >>
Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2019  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com