Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Младежки лагер в Национален парк "Езеро Керкини", Гърция

21.07.2014
Категория: Календар

 

Готови ли сте за летни приключения край езеро Керкини – едно магическо място скътано под южните склонове на Беласица?


Ако е така включете се в младежкия лагер „Национален парк "Езеро Керкини" – рай за природолюбители“.
Лагерът е с продължителност 6 дена и ще се състои в периода 21–26 юли 2014 г. Работен език на събитието ще бъде английски, а  тук можете да намерите Initiates file downloadповече информация и Initiates file downloadрегистрационна форма.
Станете част от събитието и ще научите повече за езерото и района. Ще научите защо то е едно от най-важните места за птиците не само в Гърция, но и в цяла Европа.

Крайният срок за приемане на регистрационни форми е 20 юни 2014 г.

Младежкият лагер „Национален парк "Езеро Керкини" – рай за природолюбители“ се организира в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).

За повече информация:
Владимир Милушев
Българска фондация Биоразнообразие
тел. +359 898 700 961
e-mail: Opens window for sending emailvladimir.milushevbiodiversitybg

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com