Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Фотоизложбата „Невероятната Беласица“ гостува в Археологически музей Сандански

20.04.2018
Категория: Календар

 

Изложбата представя красиви снимки от цялата планина, правени в три различни държави – България, Гърция и Македония.


Ще можете да се насладите на гледки от билото на планината, от езерата Керкини и Дойран, както и фотографии на най-впечатляващите беласишки водопади.
Откриването ще се състои в Археологически музей Сандански на 27.03.2018г. от 14.30 часа. Там ще Ви очаква представител на Природен парк „Беласица“, който ще ви разкаже интересни истории за планината.

Фотоизложбата „Невероятната Беласица“ е създадена в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com