Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Фестивал на кестена 2017

13.10.2017
Категория: Календар

 

Празникът на кестеновите гори и Беласица отново ще ни зарадва с пъстри преживявания, вкусни гозби и много забавления.


Заповядайте в село Коларово, където от 13 до 15 октомври 2017 г. ще се проведе 6-то издание на Фестивал на кестена.
Тази година програмата за събитието за първи път е тридневна и предлага голямо разнообразие от пъстри преживявания, вкусни гозби  и много забавления.
Характерни местни ястия и кестенови специалитети ще зарадват посетителите. Самодейни фолклорни групи към читалищата от Подгорските села и град Петрич ще се погрижат за доброто настроение на гостите. Всеки ще има възможност да се включи в разучаване на български народни танци, туристически преходи из красивата Беласица и района както и други атракции. За децата са подготвени игри и забавления.
Фестивалът се организира от Дирекцията на Природен парк „Беласица“ към ИАГ с подкрепата на Българска фондация „Биоразнообразие“, Пирински туристически форум, община Петрич, както и с активното участие на кметовете и читалищните секретари на подгорските села.

Програма за събитието можете да откриете Initiates file downloadТУК.

За актуална информация посетете официалното събитие във Фейсбук на Opens external link in new windowhttps://www.facebook.com/events/312438512508255

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com