Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Kongur Air Fest 2017

09.06.2017
Категория: Календар

 

Тридневен фестивал Kongur Air ще събере любители на планинското колоездене и други алтернативни спортове край х. Беласица, над гр. Петрич


Тази година акцентът на Фестивала са тематичните уъркшопи/семинари. Ще има два основни семинара:
•    Семинар по колоездене - Kongur Air даунхил трасето в подножието на връх Конгур за пореден път ще предизвика уменията на планинските колоездачи. Обучаващ атлет от страна на Red Bull ще бъде Яник Граниери/Yannick Granieri, който ще бъде подпомогнат от един от най-добрите български колоездачи и участник в изграждането на трасето – Теодор Мавродиев.
•    Семинар по парапланеризъм - Летателният уъркшоп ще бъде решен под формата на състезание по кроскънтри парапланеризъм. Българският атлет на Red Bull – Веселин Овчаров ще бъде пряк наставник на всички пилоти. Освен от него, парапланеристите ще могат да черпят ценен опит и от Ясен Савов – Европейски шампион в крос кънтри дисциплината за 2012 г.
Паралелно с двата уъркшопа, по време на Kongur Air Fest ще има още редица адреналинови забавления за всички любители на екстремните изживявания и времето, прекарано сред природата. Фестивалът ще се проведе на поляната пред хижа Беласица, а в дневната програма на феста са включени air bag, слаклайн, йога и други дейности.
За всички любители на въздушните преживявания, по време на фестивала ще бъдат изпълнявани и тандемни полети с парапланер над планината Беласица.
В събота вечерта, всички посетители ще могат да се заредят с лятно настроение от артистите, които ще излязат на сцената на феста: Bobo, Skiller, Jahmmy Youth, Paraplanner, DJ Ilko.
Повече информация може да намерите на:
Opens external link in new windowhttps://www.facebook.com/events/229730147515767

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com