Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Belasitsa Sky Run

05.10.2019
Календар

 

Беласица, планината на водопадите и безкрайните панорами те предизвиква!


Belasitsa Sky Run e състезание по планинско бягане, което ще се проведе на 5 октомври 2019 г. Състезанието предлага два маршрута. Стартът на дългото трасе е в гр, Петрич, а на късото в с. Самуилово.
Състезанието преминава по билото на една от планините с най-красиви панорами на Балканския полуостров. По време на събитието участниците ще се насладят на гледки към три държави - България, Македония и Гърция и ще зърнат трите най-високи планини на Балканите (Рила, Олимп и Пирин). Две красиви езера (Дойран и Керкини) правят панорамите още по-живописни, а долина на река Струма и китните селца в подножието на планината допълват атмосферата на състезанието, част, от което преминава през вековни кестенови гори - символ на планината Беласица.
Повече информация за събитието можете да откриете на:
Opens external link in new windowhttp://active-belasitsa.com/bg/events/belasitsa-sky-run-2019/
Opens external link in new windowhttps://www.facebook.com/events/369898710289797/

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com