Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Kongur Air Fest 2017

09.06.2017
Календар

 

Тридневен фестивал Kongur Air ще събере любители на планинското колоездене и други алтернативни спортове край х. Беласица, над гр. Петрич


Тази година акцентът на Фестивала са тематичните уъркшопи/семинари. Ще има два основни семинара:
•    Семинар по колоездене - Kongur Air даунхил трасето в подножието на връх Конгур за пореден път ще предизвика уменията на планинските колоездачи. Обучаващ атлет от страна на Red Bull ще бъде Яник Граниери/Yannick Granieri, който ще бъде подпомогнат от един от най-добрите български колоездачи и участник в изграждането на трасето – Теодор Мавродиев.
•    Семинар по парапланеризъм - Летателният уъркшоп ще бъде решен под формата на състезание по кроскънтри парапланеризъм. Българският атлет на Red Bull – Веселин Овчаров ще бъде пряк наставник на всички пилоти. Освен от него, парапланеристите ще могат да черпят ценен опит и от Ясен Савов – Европейски шампион в крос кънтри дисциплината за 2012 г.
Паралелно с двата уъркшопа, по време на Kongur Air Fest ще има още редица адреналинови забавления за всички любители на екстремните изживявания и времето, прекарано сред природата. Фестивалът ще се проведе на поляната пред хижа Беласица, а в дневната програма на феста са включени air bag, слаклайн, йога и други дейности.
За всички любители на въздушните преживявания, по време на фестивала ще бъдат изпълнявани и тандемни полети с парапланер над планината Беласица.
В събота вечерта, всички посетители ще могат да се заредят с лятно настроение от артистите, които ще излязат на сцената на феста: Bobo, Skiller, Jahmmy Youth, Paraplanner, DJ Ilko.
Повече информация може да намерите на:
Opens external link in new windowhttps://www.facebook.com/events/229730147515767

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com