Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Фотоконкурс „Невероятната Беласица“

30.10.2013
Календар

 

Имате хубави снимки от Беласица и региона? Споделете ги с нас. Спечелете награди.


С настоящата покана обявяваме фотоконкурса „Невероятната Беласица“ в рамките на проект „Беласица отвъд граници” за открит.
Всеки може да включи, независимо дали е професионален фотограф или обикновен природолюбител. Единственото изискване е да притежава или направи снимки на Беласица или на района около планината.
Най-добрите 45 снимки ще бъдат използвани за създаването на пътуваща изложба, популяризираща Беласица като екотуристическа дестинация.
Снимки в конкурса се приемат в три основни категории: Природа, Хора и Култура в електронен формат на e-mail: Opens window for sending emailvladimir.milushevbiodiversitybg

Награди
Естествено, авторите на снимките, класирани на първите три места във всяка категория ще получат награди – удобни планински раници, книги, карти, тениски. Спечелите първо място във всяка категория ще получат и допълнителни награди изненада.

Важни дати
•    Период за подаване на снимки: 1 септември – 30 октомври 2013 г.
•    Обявяване на победителите: 15 ноември 2013 г.

Тук можете да намерите Initiates file downloadповече информация, подробни инструкции за участие и Initiates file downloadформа за подаване на снимки.
Фотоконкурсът „Невероятната Беласица“ се организира в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” – Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” – Македония и фондация Евронатур – Германия и е съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).

За повече информация:
Владимир Милушев
Българска фондация Биоразнообразие
тел. +359 898 700 961
e-mail: Opens window for sending emailvladimir.milushevbiodiversitybg

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com