Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Беласица за студенти – обмен в България, Гърция и Македония

01.11.2013
Категория: Календар

 

Ако искате да научите нови неща и да опознаете Беласица включете се с студентския обмен през месец ноември.


Участниците в събитието ще се запознаят с уникалната природа на планината Беласица, като в българската й част, така и в Гърция и Македония. Ще научат повече за развитието на екотуризма в района, а най-запалените ще получат и подкрепа за разработване на дипломна работа, свързана с планината.
Обменът е с продължителност 4 дена и ще се състои в периода 01 –04 ноември 2013 г. Работен език на събитието ще бъде английски, а тук можете да намерите Initiates file downloadповече информация и Initiates file downloadрегистрационна форма.
Студентският обмен се организира в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com