Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Младежки лагер в Беласица

04.08.2015
Категория: Календар

 

Готови ли сте за летни приключения в подножието на Беласица, край удивителните македонски водопади?


Ако е така включете се в третия младежкия лагер „Беласица 2015“.
Лагерът е с продължителност 6 дена и ще се състои в периода 4 – 9 август 2015 г. Работен език на събитието ще бъде английски, а  тук можете да намерите Initiates file downloadповече информация, Initiates file downloadрегистрационна форма и Initiates file downloadпредварителна програма.
Станете част от събитието и ще научите повече за македонската част на планината Беласица. Ще посетите едни от най-красивите водопади не само в Македония, но и на Балканския полуостров.
Крайният срок за приемане на регистрационни форми е 28 юли 2015 г.
Младежкият лагер „Беласица 2015“ се организира в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).

За повече информация:
Владимир Милушев
Българска фондация Биоразнообразие
тел. +359 898 700 961
e-mail: vladimir.milushev@biodiversity.bg

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2023  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com