Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Belasitsa Sky Run – предизвикайте себе си

29.09.2018
Категория: Календар

 

Включете се в Belasitsa Sky Run, предизвикайте себе си и се насладете на красотите на чудната Беласица.


Belasitsa Sky Run e състезание по планинско бягане, което ще се проведе на 29 септември 2018 г. Състезанието предлага два маршрута. Стартът на дългото трасе е в гр, Петрич, а на късото в с. Самуилово.
Състезанието преминава по билото на една от планините с най-красиви панорами на Балканския полуостров. По време на събитието участниците ще се насладят на гледки към три държави - България, Македония и Гърция и ще зърнат трите най-високи планини на Балканите (Рила, Олимп и Пирин). Две красиви езера (Дойран и Керкини) правят панорамите още по-живописни, а долина на река Струма и китните селца в подножието на планината допълват атмосферата на състезанието, част, от което преминава през вековни кестенови гори - символ на планината Беласица.
Повече информация за събитието можете да откриете на:
Opens external link in new windowhttp://active-belasitsa.com/bg/events/belasitsa-sky-run-2018/
Opens external link in new windowhttps://www.facebook.com/events/2057945021137635/
Opens external link in new windowhttps://itra.run/race/2018/4135-belasitsa-sky-run/15015-belasitsa-sky-run

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com