Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

1 юни – Ден на детето

26.05.2016
Категория: Актуално

 

На 1 юни (сряда) 2016 г. Дирекция на Природен парк „Беласица“ към Изпълнителна агенция по горите, съвместно с Община Петрич ще отбележи Международния ден на децата. Събитието ще се проведе на площад Възраждане в град Петрич с начален час 10:00.


В шатрата организирана от служителите на парковата администрация ще има занимания за децата с природна насоченост. Всеки малчуган, който желае да разбере повече за защитената територия ще получи на място „Малка книжка за Беласица“.
В почти всички държави на света се празнува Ден на детето или Ден на децата. Това е един от най-светлите и запазени през годините празници за малчуганите.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com