Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Фотоизложба „Невероятната Беласица“ гостува в Бургас

26.06.2015
Категория: Актуално

 

В периода 29 юни – 17 юли 2015 г. фотоизложбата „Невероятната Беласица“ гостува в Бургас. Откриването ще се състои в залата на Регионална библиотека „Пейо Яворов“ (ул. „Булаир“ №10) на 29 юни 2015 г. от 18.30 часа. Работното време на изложбената зала е всеки делничен ден от 9.30 до 17.30 часа.


Изложбата представя красиви снимки от Беласица планина, правени в три различни държави – България, Гърция и Македония. Посетителите ще имат възможност да се насладят на спиращи дъха гледки от билото на планината, от езерата Керкини и Дойран, както и фотографии на най-впечатляващите беласишки водопади.
Елате заедно да се потопим в магията на Беласица. Елате и ще научите какво прави природата на тази малко позната планина уникална и колко богата е историята на района.
Изложбата се организира от Българска фондация „Биоразнообразие” в рамките на проект „Беласица отвъд граници”. Проектът е изпълняван в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com