Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

ПП „Беласица“ удостоен със „Златен приз“

17.02.2015
Категория: Актуално

 

Природен парк „Беласица“ към Изпълнителна агенция по горите бе удостоен със „Златен приз“ за „Природен парк, успешно съхраняващ природата за 2014 г“.


Дирекцията на парка получи наградата на 13 февруари 2015 г. на официална церемония в рамките на XXXII-та Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“. Списание „Туризъм и отдих“ връчи за дванадесети път традиционните „Златни призове“ за 2014 г. на лидерите, допринесли за развитието на туризма в България. Критериите, по които Комисията за номинациите се е ръководела са: висока култура на обслужване и професионален мениджмънт – фактори за утвърждаването на България като привлекателна туристическа дестинация.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com