Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Конкурс за новогодишна картичка на ПП "Беласица"

21.12.2009
Категория: Актуално

 

Кристина Нушева от Петрич е победител в конкурса за рисунка на тема "Зимна приказка в Беласица", който Дирекцията на Парка стартира преди месец. Деветокласничката е дългогодишна възпитаничка на кръжока по рисуване в IV ОУ "Хр. Смирненски" с ръководител Витан Йовев.


Конкурсът бе обявен във връзка с настъпването на коледните и новогодишни празници и в него взеха участие ученици от всички възрастови групи от училищата в Община Петрич.

Рисунката на Кристина Нушева ще бъде използвана за направата на картичка, която ДПП "Беласица" ще разпространи до свои колеги и партньори с цел популяризиране на детското творчество и природната красота на планината Беласица. Всички участници в конкурса ще получат награди от Дирекцията на Природен парк "Беласица".

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com