Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Обявиха наградените на фестивала "Златен кестен"

26.09.2011
Категория: Актуално

 

Журито с председател Захари Георгиев обяви наградените в 2-та конкурса. За „Нова популярна песен” се присъждат 2 първи награди – на песента „Любовта завинаги остава” – музика, текст и аранжимент на Милен Македонски, в изпълнение на Маргарита Хранова и на песента „Крайбрежен град” – музика и аранжимент Александър Кипров, текст Красимира Маркова, изпълнението е на Георги Дюлгеров.


Специална награда за млад автор получава Драгана Ракоевич от Черна гора. А от България специалната награда на Българското национално радио се присъжда на дует Жени Джамбазова и Орлин Дочев.

В конкурса „Млад изпълнител” първа награда спечели Елхаида Дани от Албания. Специална награда за артистичност бе дадена на Татяна Елистратова от Беларус. Боряна Добрева от България бе удостоена със специална награда на община Петрич.

Източник: Радио Благоевград
Opens external link in new windowhttp://radioblg.bnr.bg

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com