Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Mеждународeн студентски обмен „Беласица – опазване на природата и устойчиво развитие“

02.10.2013
Категория: Актуално

 

1-4 ноември 2013г.

Наближава крайният срок за записване за участие в международният студентски обмен „Беласица – опазване на природата и устойчиво развитие“.

Готови ли сте да откриете Беласица, посещавайки три различни държави?


Ако е така включете се в студентския обмен и ще научите повече за планината, културата и историята на района. Събитието ще Ви предостави шанса да опознаете Беласица в България, Гърция и Македония. Ще имате възможност да научите повече както за природното богатство и възможностите за туризъм в района, така и за работа на администрациите на две защитени територии – Природен парк „Беласица“ (България) и Национален парк „Керкини“ (Гърция).
Хайде не остава много време за записване! Крайният срок за приемане на регистрационни форми е 15 октомври 2013 г.
Обменът е с продължителност 4 дена и ще се състои в периода 1-4 ноември 2013 г. Работен език на събитието ще бъде английски, а  тук можете да намерите Initiates file downloadповече информация и Initiates file downloadрегистрационна форма.
Студентският обмен „Беласица – опазване на природата и устойчиво развитие“ се организира в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).
За повече информация:
Владимир Милушев
Българска фондация Биоразнообразие
тел. +359 898 700 961
e-mail: Opens window for sending emailvladimir.milushevbiodiversitybg

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com