Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Пролетно почистване на ПП „Беласица“

22.03.2016
Категория: Актуално

 

На 26 март (събота) 2016 г. Дирекция на Природен парк „Беласица" към Изпълнителна агенция по горите организира поредното почистване на планина Беласица. Всяка година парковата администрация организира почиствания на защитената територия и осигурява ръкавици и чували за всички които желаят да вземат участие в инициативата.


В почистването може да се включи всеки гражданин съпричастен с идеята. Сборен пункт пред входа на стадиона в град Петрич с начален час 10:00 часа. Целта на кампанията е да се почисти около младежкия дом, алеята на здравето, пътя за водохващането и най-посещавания маршрут от града до хижите Беласица и Конгур, включващ асфалтовия път и преките пътеки.
Община Петрич ще се погрижи за извозването на събраните отпадъци.

Източник: Дирекция на Природен парк „Беласица" 

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com