Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Природен парк „Беласица” отпразнува третия си рожден ден

04.02.2011
Категория: Актуално

 

На 25 януари в конферентната зала на хотел БАЦ се проведе официалното честване във връзка с три години от обявяването на Природен парк „Беласица”.


В програмата по случай честването на празника се включиха ученици от СОУ „Никола Вапцаров”, които чрез презентации показаха на връстниците си красотите и богатството на планината Беласица и разказаха по интересен начин за един от тематичните маршрути в планината.

Малките приятели на парка се представиха също с фолклорни песни и драматизация с животни. Учениците ОУ „Гоце Делчев” представиха на присъстващите съвместната си работа с Природен парк „Беласица” от неговото създаване до сега.
С подобни събития Дирекцията на Природен парк „Беласица” се стреми да повиши интереса на учениците към опазването на природата и природозащитните дейности в района на парка.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com