Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Беласица в Националния природонаучен музей в София

13.12.2010
Категория: Актуално

 

Заповядайте на коледния базар в Природонаучния музей в София, където на щанда на фондация Биоразнообразие ще намерите богата информация за планината Беласица.


фото: Р. Бекчиев

фото: Л. Топалова

Може да закупите оригинален коледен подарък – книгата с прекрасни фотографии „Интересните растения на Беласица”, туристическа карта на Природен парк „Беласица”, картички, както и да се сдобиете с интересните дипляни за интерпретативните пътеки в планината „Животът на кестена”, „Пеперудите и цветята на Беласица”, „Приятели” и „Пътека на мравката”. Щандът крие още много изненади за любителите на природата”.

Посетителите на музея много се забавляваха по време на лекцията „Приключения в Беласица”, която се случи в неделя (12.12.2010 г.). По време на занимателните игри отборите „Кестен”, „Бук” и „Боровинка” откриха някои от тайните на планината, а най-малките рисуваха с голям ентусиазъм обитателите й.

Образователните и развлекателни събития в Природонаучния музей в София продължават. Следващата събота (на 18 декември) представители на фондация Биоразнообразие ще представят две лекции от 11 часа – за пеперудите и от 14 часа за биоразнообразието. Разгледайте подробната програма Initiates file downloadТУК

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com