Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Забавления за малки и големи на Фестивала на кестена - с. Коларово, 25 октомври 2014 г.

21.10.2014
Категория: Актуално

 

Заповядайте на Фестивала на кестена и не пропускайте щанда на Българска фондация Биоразнообразие. На него ще откриете различни забавления за деца и възрастни.


На нашия щанд ще научите интересни факти за дивите обитателите на Беласица – една от най-малко познатите планини в България. Ще имате възможност да се докоснете до природата на планината, да разберете защо кестеновите гори са толкова ценни и сами да откриете за кои животни те са дом.
С помощта на екипа на Българска фондация Биоразнообразие децата ще могат да си направят апликации или модели на горските животни и дори да се превъплътят в някои от  обитателите на Беласица.
Ще разберете и как да откриете следите на някои от най-потайните животни сред беласишките гори.
Очакват ви и още изненади. Разбира се, ще има и награди
Очакваме ви на фестивала в центъра на село Коларово 14.00 часа в събота 25.10.2014 г.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com