Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Започва изпълнението на проект „Чиста природа днес – здраве и пълноценен отдих утре“

25.02.2019
Категория: Актуално

 

На 23 февруари 2019 г. бе поставено началото на съвместния проект на ПГИТ "Проф. д-р А. Златаров" и Природен парк "Беласица" - "Чиста природа днес-здраве и пълноценен отдих утре", финансиран от инициативата на Райфайзенбанк "Избери, за да помогнеш".


Първата дейност в рамките на проекта се проведе на "Алея на здравето", което не е случайно съвпадение. Ако се обърнем към природата и се грижим за нейното опазване ние всъщност се грижим за опазването на нашето здраве!
Звездата на мероприятието беше кучето Ялк и Екатерина Ковачева, представители на Група за спасяване с кучета към ПСС при БЧК. Благодарим им за вълнуващото представяне на темата за спасяването и оцеляването в планината.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com