Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Бъди доброволец, подари един ден на децата на Петрич и Беласица!

26.04.2017
Категория: Актуално

 

На 29-30 април /събота и неделя/ се поставя началото на превръщането на старата, порутена и малко забравена хижа Беласица в учебен център за Млади планинари. Инициативата е на Сдружение „Млад планинар“, гр. Петрич.


Целта е за тези два дни да се извадим всички ненужни и забравени вещи, и сградата да се подготви за същинската промяна.
Желаещите да се включат в трудовия ден могат да получат повече информация от  организаторите на един от следните телефони: 0876146995 Гери и 0899146996 Иван.
Настоящата акция се организира след като Сдружение „Млад планинар“ – Петрич подписа договор с Туристическо дружество „Калабак“ – Петрич и БТС за 10 годишен наем на старата сграда на хижа „Беласица“ в началото на този месец. Целта е тя да бъде превърната в Зелено училище за децата от петричка община.
Сдружение „Млад планинар“ обяви и старт на кампания по събиране на средства за превръщането на старата хижа „Беласица“ в образователен, тренировъчен и информационен център за млади планинари (Зелено училище). Кампанията е под надслов „Докосни се до дивото и красивото“

Можете да ни помогнете като дарите по някой от следните начини:
По банков път :
Получател: Сдружение Млад планинар
СИБАНК IBAN: BG12BUIB98881044917600
BIC: BUIB BG SF
Основание: Дарение за образователен център за млади планинари

А също така, като:
•    Разпространите тази информация сред близки и приятели;
•    Да дарите строителни материали, които ще са ни необходими;
•    Да бъдете доброволци в ремонтните дейности;
•    Всяка друга идея, която ви хрумне!

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com