Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Българска фондация Биоразнообразие участва на фестивала на кестена

28.10.2014
Актуално

 

Българска фондация Биоразнообразие участва със свой щанд на третото издание на фестивала на кестена в с.Коларово, община Петрич на 25 октомври 2014 г. Гостите на празника в чест на кестеновите гори...


Голям бе интересът към щанда на Българска фондация Биоразнообразие, на който предлагахме информационни материали за планината, Природен парк „Беласица“ и туристическите атракции в района. Много от любознателните посетители се сдобиха с туристически пътеводител и карта, издание на БФБ. Други предпочитаха фотоалбум със снимки от територията на природния парк или информационните брошури за тематичните туристически маршрути, разположени в подножието на планината.
За децата бяхме организирали специална работилница „Сръчко“, където заедно се забавлявахме, апликирахме, рисувахме и научихме много интересни факти за дивите обитатели на Природен парк „Беласица“.
Част от фестивала бе и пъстрата изложба „Невероятната Беласица“, която направи събитието още по-колоритно.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com