Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Есенно почистване на Природен парк „Беласица“

17.11.2015
Актуално

 

Дирекция на Природен парк „Беласица" към Изпълнителна агенция по горите организира есенно почистване на защитената територия. Акцията ще се проведе на 21.11.2015 г. (събота) от 10:00 часа.


Сборният пункт е пред входа на стадиона в град Петрич. Целта е да се почисти най-посещавания маршрут от град Петрич до хижа Беласица – асфалтовия път и пътеките, водещи до хижата. В кампанията може да участва всеки, който проявява желание и милее за природата.
Община Петрич ще съдейства за извозването на събраните отпадъци.
Дирекция на Природен парк „Беласица“ към Изпълнителна агенция по горите ще осигури чували и ръкавици за всички доброволци, които желаят да вземат участие в инициативата за почистването на парка.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com