Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Среща на работната група за разработване на маркетингова стратегия

25.07.2009
Актуално

 

Поредната пета среща се проведе на Историческия музей в гр. Петрич на 25.07.2009 г. На нея бяха обсъдени и планирани маркетинговите инструменти и канали за комуникация на туристическия продукт за...


Участниците от България и Македония в срещата активно обсъждаха концепциите за печатни материали в рамките на проекта и уеб-портал. Печатните материали по проекта ще дадат възможност за популяризиране на дестинацията Беласица – подготвят се 8 вида постери, 8 вида календари и 10 вида стикери. Разработването на уеб-портал е изключително важно за промоцията на модела за устойчив туризъм и за популяризиране на природното и културно-историческото наследство на територията на община Петрич и Струмица. Уеб-порталът ще изпълнява функцията на виртуален информационен център и частично ще компенсира липсата на туристически и информационен център в региона.

Организатори са Пирински туристически форум, в партньорство с екологична асоциация "Планетум" – Струмица. Срещата е част от проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица", финансиран по Програма ФАР 2005, бюджетна линия BG 2005/017-456.01,  Грантова схема за устойчиво развитие (Република България и бивша Югославска Република Македония).

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com