Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Конкурс за новогодишна картичка на ПП "Беласица"

21.12.2009
Актуално

 

Кристина Нушева от Петрич е победител в конкурса за рисунка на тема "Зимна приказка в Беласица", който Дирекцията на Парка стартира преди месец. Деветокласничката е дългогодишна възпитаничка на...


Конкурсът бе обявен във връзка с настъпването на коледните и новогодишни празници и в него взеха участие ученици от всички възрастови групи от училищата в Община Петрич.

Рисунката на Кристина Нушева ще бъде използвана за направата на картичка, която ДПП "Беласица" ще разпространи до свои колеги и партньори с цел популяризиране на детското творчество и природната красота на планината Беласица. Всички участници в конкурса ще получат награди от Дирекцията на Природен парк "Беласица".

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com