Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Ученици ще споделят добри практики за устойчиво развитие

29.05.2017
Актуално

 

На 03.06.2017 г. от 10:00 часа в сградата на Дирекция на Природен парк „Беласица” към Изпълнителна агенция по горите ученици ще споделят добри практики за устойчиво развитие. Инициативата е във...


Събитието ще премине под мотото „Аз обичам природата. Раста устойчиво.“ В мероприятието ще вземат участие ученици от Сдружение „Млад планинар“ гр. Петрич, клуб „Зелени патрули“ от Обединен детски комплекс, гр. Петрич и ученици от Основно училище „Христо Ботев“, с. Беласица.
Учениците от трите клуба заедно със своите учители извършват дейности, свързани с опазване на околната среда, възпитаване в любов към природата и по-разумно и отговорно отношение към нея. Осъзнаването още от детска възраст на връзката на човека с природата ще помогне за нейното опазване в бъдеще.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com