Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Природен парк „Беласица” отпразнува третия си рожден ден

04.02.2011
Актуално

 

На 25 януари в конферентната зала на хотел БАЦ се проведе официалното честване във връзка с три години от обявяването на Природен парк „Беласица”.


В програмата по случай честването на празника се включиха ученици от СОУ „Никола Вапцаров”, които чрез презентации показаха на връстниците си красотите и богатството на планината Беласица и разказаха по интересен начин за един от тематичните маршрути в планината.

Малките приятели на парка се представиха също с фолклорни песни и драматизация с животни. Учениците ОУ „Гоце Делчев” представиха на присъстващите съвместната си работа с Природен парк „Беласица” от неговото създаване до сега.
С подобни събития Дирекцията на Природен парк „Беласица” се стреми да повиши интереса на учениците към опазването на природата и природозащитните дейности в района на парка.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com