Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Планински приключения за младежи на територията на Природен парк „Беласица“

12.08.2013
Актуално

 

Наближава крайният срок за записване за участие в младежкия лагер „Природен парк „Беласица“ – място за уникално биоразнообразие и природолюбители“. Готови ли сте за планински приключения в една от...


Ако е така включете се в младежкия лагер „Природен парк „Беласица“ – място за уникално биоразнообразие и природолюбители“.
Хайде не остава много време за записване! Крайният срок за приемане на регистрационни форми е 10 септември 2013 г.
Лагерът е с продължителност 6 дена и ще се състои в периода 24 –29 септември 2013 г. Работен език на събитието ще бъде английски, а  тук можете да намерите Initiates file downloadповече информация и Initiates file downloadрегистрационна форма.
Станете част от събитието и ще научите повече за планината - нейната природа, културата и историята на района. Ще имате и възможност да участвате във второто издание на Фестивала на кестена, провеждан в с. Коларово в чест на беласишките кестенови гори.
Младежкият лагер „Природен парк „Беласица“ – място за уникално биоразнообразие и природолюбители“ се организира в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).
За повече информация:
Владимир Милушев
Българска фондация Биоразнообразие
тел. +359 898 700 961
e-mail: Opens window for sending emailvladimir.milushevbiodiversitybg

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com