Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Фотоизложба „Невероятната Беласица“

22.01.2014
Актуално

 

На 27 януари 2014 г. от 10.30 часа в сградата на Дирекция на Природен парк „Беласица“, с.Коларово, ул. „Беласица“, № 14 ще се състои откриването на Фотоизложба „Невероятната Беласица“.


Изложбата съдържа 45 фотографии на планината и околностите й, правени в три държави - България, Гърция и Македония.  Снимките са избрани сред участвалите във фотоконкурса „Невероятната Беласица“, проведен в периода септември - октомври 2013 г. в рамките на проект „Беласица отвъд граници”.
Елате заедно да се полюбуваме на красотата и очарованието на нашата Беласица.
Фотоизложбата „Невероятната Беласица“  е създадена в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).

За повече информация:
Владимир Милушев
Българска Фондация „Биоразнообразие”
Тел. 0898700961
e-mail: vladimir.milushev@biodiversity.bg
belasitsa.com

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com