Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Природен парк "Беласица" на 10 години

28.12.2017
Актуално

 

На днешния ден, 28 декември, преди 10 години е създаден Природен парк "Беласица" – все още най-младият парк в България.


Вече 10 години усилена съвместна работа между  Дирекция на Природен парк „Беласица“, Българска фондация Биоразнообразие, хората и институциите от района дават своите плодове. Вече знаем много повече за богатата природа на планината.Знаем как и се стараем по-ефективно да я опазваме. Беласица е все по-популярна. Условията за туризъм, екологично образование и дейности сред природата се подобряват непрекъснато и планината има все повече приятели от близо и далеч.
Честит рожден ден на Природен парк „Беласица“!
Пожелаваме и на всички настоящи и бъдещи радетели за доброто на Парка крепко здраве и все така успешни съвместни инициативи.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com