Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Балкан без граници - шестнадесети международен поход-среща на вр.Тумба

18.08.2016
Категория: Актуално

 

За 16-та поредна година туристическо дружество "Калабак" - гр. Петрич организира международен поход-среща на вр.Тумба в Беласица. В него взимат участие планинари от всички краища на България и...


Ето и програмата за тези, които искат да се включат в проявата:
Тръгване с автобус за с.Скрът на 20 август- събота от 8:30 часа. Сборен пункт - паркинга на хотел "Белатур". От с.Скрът се продължава пеша до поляната под вр.Тумба където ще бъде разположен палатъчен лагер за нощувка. Вечерята и превоза на палатките и останалия багаж на участниците осигурява ТД "Калабак". На другата сутрин - 21 август /неделя/ се потегля за вр.Тумба. Срещата с македонските туристи е в 11:30 ч.когато ще започне и официалната част с приветствия от организаторите и гостите сред които се очаква да бъдат кмета на Петрич Димитър Бръчков и председателя на Общински съвет Петрич Георги Динев.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com