Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Фотоизложба „Невероятната Беласица“ вече е в гр. Русе

03.08.2016
Категория: Актуално

 

На 2 август 2016 г. от 17.30 часа се състоя откриването на Фотоизложба „Невероятната Беласица“ в Екомузей с Aквариум, гр. Русе. На събитието присъстваха представители на Туристическо дружество...


Посетителите имаха възможността да се насладят на красотата и природното богатство на Беласица както и да се запознаят с работата на Българска фондация Биоразнообразие, свързана с опазването на биоразнообразието и развитието на устойчив екотуризъм в района.

Представянето бе последвано от дискусия, в която, бяха обсъдени много и различни възможности за дейности сред природата, които Беласица и района предлагат. Гостите на Екомузея научиха повече за туристическите маршрути и атракции в Беласица, за основните събития провеждани в планината, работата на различни организации, свързана с развитие на екотуризма и възможностите за посещения и настаняване.

Беше предложена и възможността за представяне на Беласица като екотуристическа дестинация на ежегодното туристическото изложение „Уикенд туризъм“ – гр. Русе.

Фотоизложба „Невероятната Беласица“ ще гостува на Екомузей с Aквариум, гр. Русе до 18 септември 2016 г.  всички жители и гости на града са добре дошли.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2024  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com