Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Интересните растения на Беласица
Туристическа карта на природен парк "Беласица"

Книги за планината Беласица станаха част от лятна библиотека в Благоевград

29.05.2014
Категория: Актуално

 

Книги за планината Беласица станаха част от лятна библиотека под мотото „Дарете книга, станете културен дарител”. В уютния кът пред зала „22 септември” жители и гости на Благоевград ще могат да...


Кои са най-живописните места в планината? Какви истории разказват тематичните пътеки в Природен парк „Беласица“? Кои са културно-историческите места, които са интересни около планината? Кой е най-високият връх на Беласица и как да стигна до там? Как живеят хората около Беласица? Какви са обичаите, традициите? Каква е кухнята днес и кои гозби са най-вкусните?
Нека открием отговорите заедно!
След края на инициативата книгите, предоставени от Българска фондация Биоразнообразие ще бъдат дарени на институции и домовете за деца, лишени от родителски грижи.

Този сайт е разработен с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България в рамките на проект "Маркетинг на дестинация за устойчив туризъм Беласица" (BG 2005/017-456.01-03), изпълнен от Пирински туристически форум в партньорство с Екологична асоциация "Планетум" – Струмица Изложените в него възгледи са на Пирински туристически форум и по никакъв начин не отразяват официалната позиция на Европейския съюз.
© 2022  Belasitsa.com | made bywww.enigra.com&zeniter.com